vittuunnuin siis sarjisblogin vääntämiseen ja tein terapiablogin \o/ kyllä mie silti vielä sarjisblogianikin päivitän, mutta koska päivitystahtini on tunnetusti ihan helvetin hidas, niin päivityksiä odotellessa voi kattella tämmösii hirvityksiä täällä!

ekan postauksen kunniaksi exclusive materiaalia kulissien takaa! nimittäin kaks ekaa Lapin Kansan Vasa-nuortenliitteessä julkaistua sarjistani täsnäi <3

Kulmilla-palstalle. Ideana siis vihkon reunaan tuherretun pohdiskelun ja piirtelyn simuloiminen, siksi random trigonometriaa rekvisiittana.

Vasan teemana oli Lappi-räppi, ja päätin tehdä sitruunoista limonaadia. Itsehän en räppiä kuuntele, mutta kunhan heitin jotain nokkelaa ja akuankkamaisen kilttiä(vaikka aseiden kanssa keekoillaankin :D). Akvarelleilla väritin, ja kupruillehan se meni. Lokitin kaverilta Photoshop Elementsin seuraavaa sarjistelukertaa silmälläpitäen, mutta eipä tullu keygeniä mukhaan! No, traditionellit materiaalit onki paljon söpömpiä.

Extrana koulumonisteen takapuolelle sutaistu random! Tätä ei ole julkaistu paperilla, luojan kiitos :'D Jonkun sortin yritys tehdä non sequituria?